Bemutatkozás

Szia, a nevem MSE . Üdvözöllek a blogomon! A család mellett két örök szerelem van az életemben, ezek pedig a főzés és a fotózás! Imádom a könnyű, gyorsan elkészíthető ételeket, de amikor van időm szívesen kísérletezem ! 

Az egész hobbiként kezdődött...

Az Én Drága Nagymamám csodásan főzött!! Gyerekként nagyon sokat segítettem Neki, sok dolgot elleshettem Tőle! Szerencsére rengeteg szuper recept maradt meg, melyeket a mai napig használok! Igazán fantasztikus érzés a régi , kézzel írott recepteket lapozgatni! Azóta már sokat változott a konyha,  mind a hozzávalók tekintetében, mint pedig az eszközök és eljárások tekintetében, de a jó alap mindig használható. Gyakran főzök és egyre jobban elcsábít már a tálalás művészete, a formák, ízek újragondolása! 

Majd igazi küldetéssé vált

Családanyaként  azt gondolom a gyermekeket érdemes belevonni a főzésbe! Szívesen segítenek és játékos formában rengeteg mindent megtanulnak! A Blogomat azért indítottam, mert szeretném megosztani Veletek a recepteket, melyeket kipróbáltam már, és szeretnék Mindenkit arra biztatni, hogy bátran  kísérletezzen a konyhában! Szomorúan tapasztalom, hogy egyre több a silány, rossz minőségű étel, melyet persze időhiányában könnyen megvesz az ember és "letudja" az étkezést. Érdemes végig gondolni, hogy egy kis előre gondolással sokkal jobb, minőségibb ételeket fogyaszthatunk !! Vágjunk bele: Ízekre fel!! :)

,