Citromkrém leves
2018.07.24
Hozzávalók:
2 db citrom
1 vaníliás pudingpor
6 dl tej
3 evőkanál méz
3 dl natúr joghurt
A pudingport a tejben elkeverjük csomómentesen és felforraljuk, folyamatos kevergetés közben. Amikor besűrűsödött a joghurtot a mézet és a citrom kifacsart levét hozzákeverjük . Amennyiben nagyon sűrű , akkor tejet önthetünk még hozzá, illetve ha valaki édesebben szereti adhatunk még hozzá mézet. Hűtőbe tesszük és legalább 1 éjszakára ott is hagyjuk, hogy jól letudjon hűlni.
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000314-bd8e5be8c6/37768553_10156772325079728_7722332966071828480_n.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000315-3b8b83c86e/37748571_10156772325889728_6456660744514568192_n.jpg?ph=450a3dcf0b)