Szerelmes szívek
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, egy gombóc vaníliásat és egy gombót kakaósat, majd lefóliázzuk és 1-2 órára hűtőbe helyezzük.
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, egy gombóc vaníliásat és egy gombót kakaósat, majd lefóliázzuk és 1-2 órára hűtőbe helyezzük.
20 g élesztő vagy 1 zacskó száraz élesztő
1 tál reggeliző pehely (Chocapic)
A kenéshez: 25 dkg baracklekvár
A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és legalább 1 órára hűtőbe helyezzük. Közben elkészítjük a tölteléket. Az almákat meghámozzuk / 4 db/ , félbevágjuk, magházaikat kiszedjük, felszeleteljük, félretesszük. 2 db almát meghámozunk, elfelezzük és a magházakat kivágjuk, majd megcsepegtetjük citromlével. A...
A joghurtot és a tojásokat simára keverjük. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet, a kókuszlisztet, sütőport és a kókuszcukrot, majd hozzákeverjük a joghurtos keverékhez. Belekeverjük a vaníliakivonatot. A vajat egy edényben lassan felolvasztjuk, majd a masszához keverjük. Végül a megmosott, lecsepegtetett áfonyát is hozzákeverjük és egy...
12 dkg darált keksz ( háztartási )
Töltelék: 2 dl habtejszín , 1 ek. málna vagy eperlekvár
60 dkg natúr krémsajt ( marsapone )
Hozzávalók 20 cm átmérőjű formához: