Édes pillanatok

 

A tojásokat habosra keverjük a cukorral. A vajat felolvasztjuk , majd a sütőporos lisztet hozzákeverjük a tojásos cukorhoz. Fokozatosan hozzákeverjük az olvasztott vajat, majd lazítjuk tejjel. Közepesen sűrű tésztát kapunk. Apróra vágott málnát keverünk bele, de bármivel ízesíthetjük. Madeleine formába töltjük és 180 fokon sütjük. Szilikon forma a...

Túró mousse

2019.05.13

Díszítéshez: 20 dkg olvasztott fehér csoki , gyümölcs

A csokikat felolvasztjuk és tetszés szerint bemártjuk a csokiba fogpiszkálóra szúrva és egy hungarocell táblába szúrjuk őket amíg a csoki megköt. A kaspóba helyezzük a hungarocell tojást és a fogpiszkálókat félbe törve , hogy ne legyen olyan hosszú tetszés szerint elrendezzük a szőlő szemeket . Díszíthetjük egy kis virággal.