Csirkemell bulgur salátával
Hozzávalók:
500 g csirkemell
só, bors
200 g bulgur
1 pritamin paprika
1 kisebb padlizsán
1 kis fej saláta
1 kis gerezd fokhagyma
A csirkemellet csíkokra vágjuk sózzuk, borsozzuk és felhúzzuk egy nyársra. Grillen megsütjük. A bulgurt dupla mennyiségű vízben megfőzzük ízesítjük sóval, borssal. A padlizsánt meghámozzuk és kockára vágjuk a paprikát is felszeleteljük , kevés olíva olajon átsütjük őket, amíg megpuhulnak. 1 gerezd fokhagymát felszeletelünk és mielőtt kész, hozzáadjuk ezzel együtt készre sütjük. A bulgurt lecsepegtetjük hozzákeverjük a sült padlizsánt és paprikát, majd szeletelünk bele salátát. A csirke mellé kínáljuk köretnek! Egy kis Tzatziki -val még tovább "bolondíthatjuk" !!