Mustáros tarja
Hozzávalók:
6 szelet tarja
mustár
só, bors
vörös hagyma
kápia paprika, sárgarépa
1 evőkanál vaj
A húst megmossuk mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral. Előző este is elkészíthetjük így ha egy éjszakát áll a hűtőben az ízek jobban átjárják. Tűzálló edénybe helyezzük a hús szeleteket és rávágunk egy fej hagymát. 1 dl vizet aláöntünk lefedjük fóliával és 180 fokon pároljuk kb. 30 percet, amíg megpuhul. A fóliát levesszük róla és megsütjük . Amikor szép piros az egyik oldal megfordítjuk a husikat és a másik oldalát is megsütjük. Közben elkészítjük a zöldség köretet. A sárgarépát zöldség szeletelőn vékony csíkokra illetve spagetti formára vágjuk a paprikát felszeleteljük. Vajon megpirítjuk sózzuk, borsozzuk.
Friss petrezselymet vágunk rá tálalás előtt!!
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000450-45b0546ac0/DSC_4708.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000451-48e5e49dc6/DSC_4704.jpg?ph=450a3dcf0b)