Sokmagvas csirkemell

Hozzávalók:

1 csirkemell filé

só, bors, őrölt majoránna, őrölt rozmaring

tojás, liszt, zsemlemorzsa (teljes kiőrlésű)

vegyes magok (aprók) 

zsiradék a sütéshez

A csirkemellet alapos mosás és tisztítás után felszeletelem. Fűszerezem sóval és borssal. A panírt előkészítem. Liszt, tojás, zsemlemorzsa ebbe keverem a majorannát, rozmaringot és a magokat.  Bepaníroztam és a szokásos módon kisütöttem. A sült krumplit sütőben készítem minden olaj vagy zsiradék nélkül, sütőpapíron megsütöm. Egy kis ötlet a tálaláshoz, hogy a kis pohár aljába ketchup-ot nyomok és ebben beleállítom a krumplikat! A zsemlemorzsába kevert fűszerek nagyon kellemes ízt adnak a húsinak!  Jó étvágyat!! :)