Szőlővel töltött kecskesajtgolyó mogyorós-pisztáciás bundában
2018.09.18
Hozzávalók 10 db-hoz :
10 dkg pisztácia
5 dkg mogyoró
30 dkg puha kecskesajt
10 szem szőlő
A kecskesajtot villával szétnyomjuk, a szőlőt megmossuk és szárazra töröljük. Kisebb adag sajtból golyót formázunk úgy,
hogy 1 szem szőlőt teszünk a közepébe. Így járunk el a többi sajttal és gyümölccsel is. A mogyorót és a pisztáciát aprítógéppel
durvára daraboljuk, és a golyókat meghempergetjük benne. Fogyasztásig hűtőben tároljuk, majd tálcára rendezve
tálaljuk.
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000393-7a73c7b670/DSC_3532.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000394-632816422a/DSC_3507.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200000395-8873989692/DSC_3502.jpg?ph=450a3dcf0b)