LowCarb kenyér
2021.08.02
Az életmód váltás legnehezebb része a pékáruk lecserélése. Mindenki szereti a friss ropogós kenyeret, a friss kiflit, zsemlét, de valamit valamiért!! Lehet venni alacsony szénhidrát tartalmú pékárukat, de drága, nem friss és sajnos tele vannak tartósító szerekkel. Ezt a kenyeret csak tényleg össze kell keverni és megsütni. Nyilván furcsa lesz elsőre, de ha megpakoljuk friss salátával és sonkával, sajttal olyan lesz, mintha "igazi" kenyérbe harapnánk. A sóval óvatosan bánjuk, mert nagyon könnyel túl lehet sózni.
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200001211-5b0db5b0de/DSC09395-6.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200001212-0307003073/DSC09380-1.jpg?ph=450a3dcf0b)
![](https://450a3dcf0b.clvaw-cdnwnd.com/57a300de380a92e0e5f9b4ce4a8a29ff/200001213-7178c7178f/DSC09382.jpg?ph=450a3dcf0b)