Édes pillanatok

 

A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és legalább 1 órára hűtőbe helyezzük. Közben elkészítjük a tölteléket. Az almákat meghámozzuk / 4 db/ , félbevágjuk, magházaikat kiszedjük, felszeleteljük, félretesszük. 2 db almát meghámozunk, elfelezzük és a magházakat kivágjuk, majd megcsepegtetjük citromlével. A...

A joghurtot és a tojásokat simára keverjük. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet, a kókuszlisztet, sütőport és a kókuszcukrot, majd hozzákeverjük a joghurtos keverékhez. Belekeverjük a vaníliakivonatot. A vajat egy edényben lassan felolvasztjuk, majd a masszához keverjük. Végül a megmosott, lecsepegtetett áfonyát is hozzákeverjük és egy...

A tejet, a vajat/margarint és a cukrot vízgőz felett összemelegítjük. Figyeljünk ne legyen 40 C foknál melegebb a keverék. Hozzákeverjük a joghurtot és a tojásokat, majd összekeverjük a száraz hozzávalókat. Egy 20 x 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és a kicsit sűrűbb masszatésztát beleöntjük. 180 fokos sütőben 25 - 30 perc alatt megsütjük....